HomePolíticaDamià Grau presenta les persones que integren l’equip d’ERC-Campredó Poble

Damià Grau presenta les persones que integren l’equip d’ERC-Campredó Poble

La llista municipal d’ERC-Campredó Poble de cara a les properes eleccions municipals compta amb catorze membres (vuit hòmens i set dones) i busca “representar l’essència de Campredó i els valors que es volen continuar treballant: la llibertat, el respecte per l’entorn natural, la salut, la cultura, la igualtat d’oportunitats, el progrés econòmic, el feminisme, la sostenibilitat, etc.” tal i com destaquen des de la formació d’Esquerra Republicana a Campredó.

Un equip preparat per fer front als reptes de futur i als anhels d’un poble que creix dia rere dia i que vol ser més i millor. La llista integra l’experiència de la majoria dels seus membres, que repeteixen en l’experiència de servir la ciutadania, i veus noves, mirades noves, per caminar, córrer i avançar” apuntava l’actual alcalde Damià Grau.   

El treball constant, la imaginació, la rauxa, el compromís, l’amabilitat, la solidaritat, l’empenta, l’expertesa, el rigor, el realisme, la veritat, la complicitat, l’estima a la terra, la lluita per uns valors, l’eficiència, la contundència, la cooperació i el sentiment, conformen un grup humà que convida la ciutadania a conquerir el futur que vulguin per al seu poble” comentaven des d’ERC Campredó. 

Damià Grau ja va anunciar que optava a la reelecció i a partir d’aquesta setmana presentarà la gent amb qui formarà equip. El tret de sortida és una invitació per avançar cap al futur: “Anem-hi!”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 10

Últimes notícies