HomePolíticaDamià Grau tornarà a ser l’alcaldable republicà de Campredó

Damià Grau tornarà a ser l’alcaldable republicà de Campredó

Damià Grau i Arasa, alcalde de Campredó des de l’any 2015, tornarà a liderar el projecte d’Esquerra Republicana – Campredó Poble a les eleccions municipals de 2023. Grau, conjuntament amb el seu equip, vol revalidar la confiança dels campredonencs i de les campredonenques quatre anys més per consolidar la faena feta.

A més de culminar els projectes encetats en aquesta legislatura, la finalitat és presentar noves propostes que defineixen el Campredó del futur. Per això es treballarà per sumar noves veus i noves mirades a l’equip municipal, part del qual es mantindrà i aportarà experiència i capacitat de gestió a la candidatura.

Amb les energies renovades es vol donar un nou impuls a Campredó, i fer front a nous reptes de futur, com el creixement industrial del terme, la necessitat de completar definitivament la xarxa de comunicacions o el fet de desenvolupar un pla urbanístic eficient i sostenible que respongui a les necessitats reals de la ciutadania d’un poble de 1.300 habitants.

Campredó ha de ser protagonista també del nou canvi de model energètic amb el desplegament de les energies renovables, i d’aquí que des del govern local actual s’hagi fet una aposta decidida per la seva implantació amb diversos projectes que s’estan treballant.

Tots aquests nous reptes se sumen a les principals línies d’actuació i ideològiques que durant aquests darrers vuit anys han caracteritzat l’acció de govern d’Esquerra Republicana – Campredó Poble: un model d’atenció integral a les persones, la defensa de la cultura pròpia, el blindatge del patrimoni natural i històric, i el fet de lluitar per garantir els drets socials i individuals dels campredonencs i de les campredonenques.

En paraules de l’actual alcalde i alcaldable, Damià Grau: “Volem continuar oferint a la ciutadania allò que els podem oferir: treball, treball i treball”.

 Esquerra Republicana és la força política hegemònica a Campredó, on ha guanyat de manera destacada totes les eleccions del darrer cicle electoral i ha assolit l’alcaldia amb majoria absoluta els dos darrers mandats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies