HomeCulturaDarrers dies per presentar els originals al premi ‘Llibresebrencs’ de relats curts

Darrers dies per presentar els originals al premi ‘Llibresebrencs’ de relats curts

Incentivar els jóvens vinculats a les comarques de les Terres de l’Ebre i la seva àrea d’influència (Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre, Montsià) a escriure relats curts. Aquest és l’objectiu del premi ‘Llibresebrencs’ que enguany arriba a la setzena edició, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Fira del Llibre Ebrenc, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Ajuntament de Móra d’Ebre i Institut Ramon Muntaner.

Per poder participar en el premi ‘Llibresebrencs’ el relat ha de ser inèdit i original, amb una extensió màxima de dues pàgines, en català i de temàtica és lliure. Les obres s’han d’enviar abans de les 23.59 h del dia 23 d’abril per correu electrònic a l’adreça puntjove@riberaebre.org.

El premi està format per quatre categories segons l’edat: la categoria A (fins a 15 anys); la categoria B (de 16 a 22 anys); la categoria C (de 23 a 29 anys); i la categoria D (a partir de 30 anys) anys, amb un premi de 150€ per a cada un dels guanyadors elegits pel jurat. A més, la secretaria del premi penjarà les obres a l’APP Wattpad (o al web www.wattpad.com) sense citar-ne l’autoria. Així, a través de la votació popular, també s’atorgaran vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

Els guanyadors es donaran a conèixer en la pròxima edició de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre 2020.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 20

Últimes notícies