HomeSense categoriaDeltebre arrenca la tercera edició de la ruta de tapes Volta i...

Deltebre arrenca la tercera edició de la ruta de tapes Volta i Tapa’t

Deltebre fa gala de la seua gastronomia en una nova edició del Volta i Tapa’t. L’Ajuntament ha presentat ja la ruta de tapes d’enguany, que ha començat tot just este divendres -dia 25- i s’allargarà fins al proper 11 de novembre.

Enguany és la tercera vegada que es celebra la ruta de tapes i s’ha batut el rècord de participants respecte de les dos edicions anteriors. En total seran catorze restaurants els que oferiran la seua tapa i beguda a un preu de 3,50€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “la ruta de tapes és una oportunitat per a assaborir el contrast de sabors que oferix el nostre producte i la nostra cuina”. Al mateix temps, ha agraït la implicació dels restauradors participants, ja que “sense tots ells seria impossible consolidar una iniciativa d’estes característiques”, com també del xef que ha apadrinat la tercera edició del Volta i Tapa’t: Rafel Múria. El cuiner, un jove emergent de les Terres de l’Ebre que és el xef del restaurant Quatre Molins -a Cornudella de Montsant-, va estar també present a la presentació del Volta i Tapa’t i va agrair la confiança de l’Ajuntament d Deltebre posant en relleu “la gastronomia de qualitat i de referència que es realitza al territori i que es projecta internacionalment”.

La ruta de tapes per Deltebre comptarà este any amb el passaport de les tapes, que donarà accés a un sorteig d’un lot de productes del territori i dels vins guanyadors del concurs de Mescla19, sempre que es segellen com a mínim sis de les tapes participants. La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, s’ha mostrat satisfeta per l’augment dels participants i ha explicat que “accions com esta, més enllà de promocionar la gastronomia de Deltebre, són una oportunitat per a dinamitzar l’economia local”. El Volta i Tapa’t complementa les accions del cicle de gastronomia anual que ha impulsat l’Ajuntament de Deltebre i que, a banda de la mateixa ruta de tapes, també compta amb les jornades gastronòmiques de l’ànec, l’arròs, el musclo i la tellerina, i la fira Mescla, la qual ha estat guardonada este any com a millor fira de les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 59

Últimes notícies