HomeSocietatDeltebre Dansa obre les inscripcions per a estudiants i professionals als cursos...

Deltebre Dansa obre les inscripcions per a estudiants i professionals als cursos de formació

Deltebre Dansa ha obert el període d’inscripcions per a estudiants i professionals als cursos de formació. L’edició d’enguany se celebrarà del 4 al 17 de juliol amb el lema Movehuman!’ i una programació que recupera “l’essència prepandèmia”, amb la formació artística multidisciplinària i setze professors internacionals de la més prestigiosa avantguarda internacional contemporània, i els espectacles per al públic sense restriccions.

Tot i que encara es treballa per tancar la programació, hi haurà una quinzena d’espectacles de dansa, circ i altres disciplines de les arts escèniques, tant d’artistes nacionals com internacionals, de companyies consolidades i amb reconegudes trajectòries com altres d’emergents.

El festival reunirà setze professors de la més prestigiosa avantguarda internacional contemporània: Akira YoshidaAlleyne Dance, Anton Lachky, David Zambrano Milan Herich, Francisco CórdovaFighting MonkeyLali AyguadéLucija Romanova, Marion Sparber & Alan GuerraRakesh SukeshWim Vandekeybus Hofesh Shechter Repertory.

Existeixen dues modalitats d’inscripció. D’una banda, la inscripció completa de dues setmanes (del 4 al 17 de juliol) al preu 850 €; i de l’altra, la inscripció d’una setmana (del 4 al 10 o de l’11 al 17 de juliol) al preu de 450 €. La matrícula inclou els tallers diaris d’acord amb l’itinerari escollit, accés lliure a les ponències i als espectacles de nit. També contempla les menjades (dinar i sopar de dilluns a divendres) i el transport des de Barcelona a l’inici i final del festival.

Com ha destacat el director de Deltebre Dansa, Roberto Olivan, el festival restableix “espais al marge de la virtualitat, segurament més saludables i que han de permetre rescatar l’atenció de la proximitat i el contacte personal”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 58

Últimes notícies