HomeInfraestructuresDeltebre duu a terme diferents obres de millora i de manteniment a...

Deltebre duu a terme diferents obres de millora i de manteniment a Riumar

L’Ajuntament de Deltebre duu a terme diferents obres de millora i de manteniment a Riumar encaminades a continuar projectant el nucli com un pol d’atracció turística i fomentar la desestacionalització del turisme.

La darrera setmana es van iniciar les obres de la primera fase del projecte d’enjardinament dels espais verds de Riumar, la qual s’està duent a terme a l’encreuament entre el carrer Coll Verd i el Passeig Marítim de Riumar i s’eleva als 154.146 €.

L’actuació s’executa en una superfície de 4.300 m² i permet resoldre, per una banda, l’accessibilitat dels veïns i veïnes a les seues cases i la regulació de la mobilitat i, per altra banda, permet crear un nou espai de trobada amb palmeres, pins, mobiliari urbà i il·luminació.

Paral·lelament, també s’estan executant els treballs de renovació i ampliació del carril bici del Passeig Marítim, el qual s’estendrà al carrer Polla d’Aigua per així traçar una anella de circulació que permeta connectar l’entrada de Riumar amb la desembocadura, amb una inversió de 52.000 €. D’altra banda, també s’ampliarà l’enllumenat al carrer Polla d’Aigua i a l’Àliga Pescatera, amb 10 nous punts de llum, i també es canviaran a LED les llumeneres del Passeig Marítim, una actuació que superarà els 67.000 €.

Cal destacar que en les pròximes setmanes es realitzarà el tractament de totes les passarel·les d’accés a la platja, i es faran treballs de pintura i manteniment al Zigurat, al Mirador, a les pèrgoles de la platja i la reparació i pintura de les lletres gegants de RiumarEsta actuació, que té un cost de 37.268 €, té una subvenció del departament d’Acció Climàtica de 27.797 €.

En esta mateixa línia, també es canviaran totes les dutxes de la platja de Riumar, una acció valorada en més de 15.000 €, i es faran treballs de pintura a la senyalització horitzontal de les vies públiques.

Finalment, des de fa unes setmanes s’estan duent a terme els treballs d’adequació de les voreres del carrer Àliga Pescatera, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i suprimir barreres arquitectòniques. Esta actuació, que finalitzarà ben aviat, ha suposat un cost de 13.365 €.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 48

Últimes notícies