HomeTerres de l'EbreDeltebre i Sant Jaume d’Enveja il·luminaran el pont Lo Passador per celebrar...

Deltebre i Sant Jaume d’Enveja il·luminaran el pont Lo Passador per celebrar el seu desè aniversari

TERRES DE L’EBRE // Este dimecres 30 de setembre es compliran deu anys de la inauguració del pont Lo Passador,  una infraestructura que ha canviat la vida dels veïns i veïnes dels dos municipis i que ha permès,  entre d’altres, enfortir la cohesió i els lligams entre les poblacions que representen el cor i  capitalitat del Delta.  

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “Lo Passador és a dia d’avui una  infraestructura que simbolitza el desenvolupament social i econòmic del Delta de l’Ebre, no  només des de la cohesió i la millora de la comunicació entre les dos poblacions, sinó també des  de la projecció del Delta en clau d’atracció turística”. Per este motiu, Soler ha explicat que “els  dos ajuntaments hem de seguir treballant conjuntament en qüestions de present i de futur que  ens permetin seguir avançant com a territori”. 

En la mateixa línia, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha detallat que “Lo  Passador ha suposat un abans i un després per a la història dels dos municipis, i una oportunitat  per tal que Deltebre i Sant Jaume d’Enveja puguen realitzar accions conjuntes en benefici dels  veïns i veïnes de les dues poblacions”.  

D’esta manera, fruit d’este treball conjunt és el nou sistema d’il·luminació del pont que es  posarà en marxa aquest dimecres a la nit i que permetrà donar llum i color a Lo Passador per  celebrar les fites i dates més destacades. Esta actuació ha estat finançada íntegrament pel  departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.  

A banda de la il·luminació del pont Lo Passador, els dos ajuntaments també estan treballant per  organitzar una ruta de tapes conjunta entre els bars i restaurants dels dos municipis. La voluntat  és que aquesta sigui la ruta de tapes de referència del Delta i que permeti seguir projectant i  posant en valor la cuina i el producte local i de proximitat.  

Tot i que l’actual context marcat per la pandèmia no ha permès la celebració de cap acte de  commemoració, els dos ajuntaments estrenaran per les seves xarxes socials un vídeo de  commemoració dels deu anys del pont.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 15

Últimes notícies