HomePolíticaEls socialistes ebrencs denuncien la mala gestió de la generalitat amb els...

Els socialistes ebrencs denuncien la mala gestió de la generalitat amb els ajuts dels aiguats dels 2018

TERRES DE L’EBRE // Fa pocs mesos el Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de Resolució, a instància del Grup Parlamentari Socialista, instant al Govern a fer efectiu el pagament dels ajuts que corresponen als municipis afectats pels aiguats de l’octubre de 2018, diners que va transferir el Govern d’Espanya a la Generalitat el desembre de 2019. La mateixa resolució demanava a la Generalitat que complementés amb fons propis el 50% restant.

Els socialistes ebrencs lamenten que els fons proveïts amb la transferència que va fer l’Estat, corresponent al 50% de l’import dels danys, no s’haja exhaurit totalment. Este fet comporta que els fons no gastats s’hagen de retornar, i no es poden permetre perdre més recursos. El PSC demana al Govern de la Generalitat que rectifique la seua postura, i que tal com reclamava la resolució aprovada el 13 de juliol, faça efectiu el pagament dels ajuts, a cada municipi afectat pels aiguats, amb l’import inicialment previst en el Conveni signat amb el Govern d’Espanya i que es complemente amb fons propis el 50% restant.

Des del partit han manifestat: “Reiterem un cop més el fet que la Generalitat ens menysté com a territori, i aquest fet no fa més que corroborar un cop més la desídia que estem patint les Terres de l’Ebre durant l’última dècada”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 22

Últimes notícies