HomePolíticaDeltebre impulsa la licitació del nou servei de recollida d’escombraries i imatge...

Deltebre impulsa la licitació del nou servei de recollida d’escombraries i imatge de poble

Segons informa el servei de premsa de l’ajuntament de Deltebre, el plenari del mes de juliol estarà marcat per la licitació del servei de recollida de residus i d’imatge de poble. Una licitació d’un contracte de cinc anys de durada, que ascendeix a 7.580.460€, i que com a novetat engloba les diferents accions que des de l’Ajuntament de Deltebre s’estan impulsant per a la millora de la imatge de poble.

D’aquesta manera, si bé abans aquest contracte se centrava en la recollida de les escombraries, el servei de neteja de Deltebre i de Riumar, i la neteja i manteniment de les platges, en aquesta nova licitació es dóna cobertura a aquests serveis i també a la neteja de desaigües, l’execució subsidiària de solars, i les tasques de jardineria de Deltebre i de Riumar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “estem davant de la licitació més important de la història de l’Ajuntament de Deltebre en l’àmbit econòmic, i que ens ha de permetre consolidar i reforçar les diferents accions de la millora de la imatge de poble que hem implementat durant aquests darrers anys i que ens han permès fer un pas endavant en els serveis de neteja del municipi”.

Més enllà d’englobar els serveis esmentats anteriorment en un sol contracte, la licitació també impulsa l’adquisició de nova maquinària, més sostenible, i habilitada per a dur a terme les diferents accions que proposa la contractació. El tinent d’alcaldia de #DeltebreSostenible, Kilian Franch, ha declarat que “aquesta licitació ens ha de permetre mantenir el model que hem impulsat durant aquests darrers anys i que ens permet, entre d’altres, disposar d’un servei de neteja diari al municipi o el servei de manteniment de les platges durant tot l’any”. De fet, Franch ha recordat que “abans de la nostra arribada al Govern municipal, el servei de neteja del municipi es feia de tant en tant i el manteniment de les platges s’assumia en recursos propis sense garantir un estat òptim”.

Cal recordar que, el darrer any, en la XVII edició dels Premis Ciutat Sostenible, que des de fa 18 anys lliura la Fundación Fórum Ambiental, de manera coordinada amb el Ministerio para la Transición Ecológica i Reto Demográfico i amb la col·laboració d’ECOEMBE, l’Ajuntament de Deltebre va rebre un accèssit per la gestió pròpia dels residus i com també per les diferents campanyes de sensibilització que està duent a terme al municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 51

Últimes notícies