HomePolíticaEl ple de juliol d'Amposta aprova una modificació pressupostària d’1 M€

El ple de juliol d’Amposta aprova una modificació pressupostària d’1 M€

El ple ordinari del mes de juliol d’Amposta, que va tenir lloc aquest dilluns a les 20 hores, va aprovar una modificació pressupostària de 1 M € d’euros per incorporar operacions de préstec destinades a diferents actuacions com la millora de la via pública, continuar amb la renovació del clavegueram o incrementar els hidrants del polígon Tosses. ERC-EA, Junts per Amposta i la regidora no adscrita van votar a favor, mentre que Som Amposta i el PSC es van abstenir.

El plenari també va aprovar per unanimitat el Contracte Programa amb el Departament de Drets Socials que marcarà les accions i el pressupost per a l’àrea de Serveis Socials fins al 2025. El contracte en qüestió estableix que, en quatre anys, s’invertiran més de 6,6 milions d’euros en els Serveis Socials de la ciutat. L’alcalde, Adam Tomàs, destacava que aquests fons responen a ajuts d’urgència social, professionals d’equips bàsics, serveis d’atenció domiciliària, transport adaptat, programes de drogodependències i, entre altres, oficines joves i serveis d’intervenció.

El ple de juliol va debatre el reglament del nou Casal de gent gran, aprovat amb els vots a favor d’ERC-EA i la regidora no adscrita i l’abstenció de Junts per Amposta, el PSC i Som Amposta. També es va aprovar per unanimitat i de forma definitiva del Pla Local d’Infància i Adolescència per al període 2022-2027.

D’altra banda, també va passar la modificació de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a entitats esportives i l’aprovació inicial de la modificació de les bases reguladores per a la concessió d’ajuts econòmics per incentivar l’ús dels espais coworking a la ciutat d’Amposta, dos punts que es van aprovar per unanimitat.

Mocions

El ple d’aquest dilluns es van debatre tres mocions. La primera, presentada per Junts per Amposta, per la millora de l’ordenança de bon govern i el mapa acústic de la ciutat d’Amposta, aprovada per unanimitat. En segon lloc, es va presentar la moció del PSC-CP per crear una mesa de benestar animal per a millorar les condicions de vida dels animals de companyia, que va comptar amb els vots a favor de la regidora no adscrita, Junts per Amposta, Som Amposta i ERC-EA. Els últims proposaven treballar aquest nou mecanisme de gestió conjuntament amb Engrescats, l’associació referent en la gestió de la gossera municipal. Finalment, es va debatre la moció de Junts per Amposta de suport als Jutges de Pau, aprovada amb els vots favorables de la regidora no adscrita, Som Amposta, ERC-EA i l’abstenció el PSC.

Podeu consultar el text de cadascuna de les mocions al següent enllaç.

També podeu veure tota la sessió plenària al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 56

Últimes notícies