HomeEducaci贸Deltebre impulsa les primeres extraescolars dirigides a infants amb necessitats espec铆fiques

Deltebre impulsa les primeres extraescolars dirigides a infants amb necessitats espec铆fiques

Deltebre continua fent passes per esdevenir un municipi m茅s inclusiu i m茅s amable per a tothom, en especial per als m茅s menuts i menudes. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s鈥檋an iniciat activitats extraescolars destinades als xiquets i xiquetes, d鈥檈ntre 3 i 12 anys, que presenten unes necessitats especials. Un programa impulsat pel Centre de Suport Familiar Arrels, amb el suport i la col路laboraci贸 de l鈥橝juntament de Deltebre.

En el marc de la visita a l鈥檌nici del curs, l鈥檃lcalde de Deltebre, Llu铆s Soler, ha destacat que 鈥cada vegada hem de ser m茅s conscients que des de les administracions publiquem hem de facilitar les eines i els mitjans per donar cobertura a les demandes de les fam铆lies que disposen de xiquets i xiquetes amb unes necessitats determinades鈥. 鈥Per aix貌 鈥 ha ressaltat Soler 鈥 des del Govern de l鈥橝juntament de Deltebre sempre agrairem i estarem al costat de totes les iniciatives que generen valor afegit per als ve茂nes i ve茂nes, m茅s encara per als infants鈥. Durant el cinc dies de la setmana, les xiquetes i xiquets realitzaran activitats aqu脿tiques a la piscina petita del Centre Esportiu del Delta, esportives cercant la integraci贸 amb els clubs i entitats, i tamb茅 cognitives amb contes, manualitats, etc. La seu d鈥檃quest campus s鈥檜bica a l鈥橢spai Assistencial Dr. Joan Santigosa, amb horari de les 17 h a les 19 h. Actualment es compta amb 10 alumnes i un equip conformat per 3 monitores.

La regidora d鈥橧nf脿ncia, Benestar i Gent Gran, Vicky Albiol, ha explicat que 鈥la posada en funcionament d鈥檃questes activitats extraescolars 茅s un pas m茅s dins del programa d鈥檃ccions relacionades amb la inclusi贸 i el benestar que volem desenvolupar i ampliar durant els propers anys des de l鈥橝juntament de Deltebre鈥.

Aquesta acci贸 se suma a les actuacions impulsades per l鈥橝juntament de Deltebre durant aquests darrers mesos, com s贸n el cas, per exemple, de la instal路laci贸 de pictogrames en equipaments municipals o espais d鈥檌nter猫s, o tamb茅 l鈥檌mpuls de les #FestesIN. A m茅s a m茅s, i conjuntament amb FECOTUR, des de l鈥橝juntament de Deltebre s鈥檋a iniciat una campanya per impulsar que els comer莽os del municipi s鈥檌nstal路len un pictograma a l鈥檈xterior de l鈥檈stabliment per aix铆 facilitar la inclusi贸 als carrers de Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 10 = 18

脷ltimes not铆cies