HomeSocietatDeltebre inicia la urbanització del carrer Sant Francesc

Deltebre inicia la urbanització del carrer Sant Francesc

A finals de la darrera setmana es van començar els treballs d’arranjament i d’urbanització del carrer Sant Francesc, ubicat al centre comercial de La Cava. L’actuació, que té un cost econòmic del voltant dels 130.000€, està prevista que finalitzi durant el mes de desembre d’aquest any i permetrà l’habilitació d’aparcaments i voreres, el soterrament de la línia elèctrica i l’asfaltatge del carrer.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que aquestes obres suposen la continuïtat de les diferents inversions que com a Ajuntament de Deltebre estem planificant i executant per tal de millorar la imatge de poble”. D’aquesta manera, més enllà de les diferents fases d’adequació de voreres, que es van efectuant any rere any, i a banda del carrer Sant Francesc, en breu també s’iniciaran les obres del carrer Guifré el Pilós, del carrer Club Nàutic i del carrer Riu Besòs, i també l’adequació dels serveis del carrer Riu Ebre.

La urbanització dels carrers sorgeix d’un procés de participació ciutadana amb els propietaris i propietàries dels carrers. En aquest sentit, es dóna la possibilitat d’urbanitzar o no el carrer, i en el cas que l’opció d’urbanitzar sigui l’escollida, es preveuen tres opcions d’urbanització atenent al cost de l’execució de l’obra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies