HomeEsportsFutbolLa pegada de Jesús i Maria a la represa desencalla el partit...

La pegada de Jesús i Maria a la represa desencalla el partit davant un Alcanar de més a menys (5-1)

Ningú es podia pensar que el duel que arribava al descans amb l’empat inicial al marcador, acabés amb la rotunda golejada del conjunt de Lluís Fornés davant un Alcanar que es va desunflar com un globus als segons quaranta-cinc minuts i va fer excessives concessions que els partidalencs aprofitaven per a engrandir el marcador definitiu amb el 5-1.

Durant la primera part el partit va estar parell amb opcions per fer moure el marcador per ambdós equips i res feia preveure el que acabaria passant durant la represa. El primer avís va ser local arran de la sortida d’un córner des de l’esquerra de l’atac partidalenc que al segon pal Torres guanyava l’esquena als defensors i rematava fregant el travesser de la porteria canareva. Minuts més tard tindria una gran oportunitat Jonathan quan es quedava en una pilota filtrada tot sol dins l’àrea des d’on connectava una vaselina creuada que es perdia per molt poc al costat del pal. Amb aquesta acció s’arribava al temps de descans.

A la represa canviaria l’escenari radicalment. Els roig-i-blancs ja donaven un avís de les seues intencions amb una rematada que s’estavellava al pal. A partir d’aquí, els canareus que no van saber reaccionar davant el domini territorial dels de Fornés, veien com les ocasions se succeïen fins a arribar el primer gol obra de Roger Solà al segon pal on amb una rematada creuada amb el cap perforava per primer cop la porta aprofitant-se de la indecisió en la sortida de Xavi Garriga. Tan sols un minut més tard, una gran jugada per l’esquerra de l’atac li permetia a Pau Marin empalar una rematada mossegada que sorprenia amb el bot al porter canareu que es passava de frenada i per entre les cames veia com la pilota s’allotjava dins la xarxa (55′). Els canareus van acusar aquests dos gols en un minut i els de l’Aube aprofitaven la devallada moral visitant per a sentenciar amb tres gols més, obra de Toni Calafat amb una rematada creuada per entre les cames del porter (62′), Joab fent una pared en Calafat i afusellant des del punt de penal només dos minuts més tard i Jonathan recollint la passada magistral d’esperó de Toni Calafat (78′). Amb el partit resolt a la sortida d’un córner arribava el gol que maquillava el resultat definitiu de Ruben amb una rematada amb el cap des de l’interior de la frontal.

Sala de premsa:

El tècnic del Jesús i Maria, Lluís Fornés, ressaltava el triomf que per a ells “era molt important sumar aquesta victòria després d’un inici dubitatiu de lliga. Sabíem que seria un partit igualat davant un rival que arribava crescut després de la golejada contra el Godall la setmana anterior i així va ser durant la primera part. A la represa amb dos gols aviat van encarrilar la confrontació, davant un Alcanar que es va enfonsar i amb el partit de cara vam jugar amb més calma i tranquil·litat i el resultat parla per si mateix” sentenciava Fornés.

La propera jornada:

Els de l’Aube visiten diumenge vinent el municipal de Benissanet a partir de les 16 hores de la tarde amb arbitratge de l’àrbitre del comitè tècnic arbitral ebrenc Maksym Skoblyuk. L’Alcanar per la seva part mirarà de refer-se d’aquesta dolorosa ensopegada rebent al municipal de Vinarós a la Cava que va perdre els seus primers dos punts de la temporada davant el Roquetenc i mirarà de recuperar el terreny perdut dissabte a partir de dos quarts de set de la tarde amb arbitratge del col·legiat ebrenc Aitor Casado Margalef.