HomeSense categoriaDeltebre inicia l’expedient d’ocupació directa de l’espai de Mobles Delta

Deltebre inicia l’expedient d’ocupació directa de l’espai de Mobles Delta

La Junta de Govern Local de Deltebre va aprovar el passat 24 d’octubre l’expedient d’ocupació directa dels terrenys de l’antiga nau de Mobles Delta, situada a l’entrada del municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre.

 

L’enderroc de l’antiga nau de Mobles Delta es va fer al juliol del 2017 després que l’Ajuntament declarés este edifici en ruïna tècnica, econòmica i urbanística i actués de forma subsidiària davant la passivitat dels propietaris. El següent pas ha estat ara l’ocupació directa d’este espai que implica l’expropiació dels terrenys.

L’objectiu del govern municipal és construir-hi la Porta central de Deltebre, una gran plaça pública que dignificarà este espai. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va informar en el darrer ple municipal que si no hi ha cap contratemps jurídic les obres d’este nou espai públic començaran el 2019: “Hem iniciat l’expropiació directa de Mobles Delta, un espai d’equipaments que, si tot està correcte a nivell jurídic, es podrà fer l’obra durant el primer semestre del 2019”.

L’Ajuntament de Deltebre va dur a terme, entre els mesos d’octubre i novembre del 2017, un procés de participació ciutadana per a escollir el projecte a executar en este espai estratègic del municipi. El projecte guanyador va ser Els colors del Delta, que preveu la instal·lació de tres grans envelats, un de gran per a la realització d’activitats de tot tipus, un de mitjà per a zona de bar i un tercer per a zona infantil. L’espai comptaria amb un gran passeig central i una zona verda.  

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies