HomeSocietatDeltebre millora els parcs infantils amb una inversió de més de 200.000€

Deltebre millora els parcs infantils amb una inversió de més de 200.000€

Les xiquetes i els xiquetes de Deltebre gaudiran, en breu, dels nous jocs infantils que l’Ajuntament de Deltebre està instal·lant durant aquests dies en 12 diferents parcs del municipi. En total, es renovaran una cinquantena de jocs infantils amb una inversió que s’eleva als 200.000€ i que complementa a l’acció efectuada l’any 2019.

Aquesta actuació també permetrà crear nous espais dirigits als xiquets i xiquetes com són el cas de la Plaça de les Dones, on s’instal·laran 5 jocs infantils amb zona de cautxú, i el Parc Fluvial del Delta, on s’ubicaran 4 jocs infantils amb zona de cautxú. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la millora dels parcs infantils s’inclou dins de les diferents actuacions que estem realitzant des de l’Ajuntament de Deltebre per fer un municipi més amable i amb més espais de trobada i de cohesió social per a les famílies”.

Més enllà dels jocs infantils, l’actuació també preveu la instal·lació de 200 metres de tanques perimetrals, 30 bancs, 10 papereres i 800mde cautxú entre els diferents parcs. Paral·lelament, i en el cas concret del Parc del Riu, lloc on s’ha efectuat la roda de premsa, també es reforçarà l’enllumenat del Parc amb faroles LED d’energia solar i es repintaran les línies de la pista per facilitar els jocs dels xiquets i xiquetes.

Els parcs infantils s’obriran progressivament a partir de la setmana vinent, una vegada finalitzin les diferents actuacions que a hores d’ara s’estan efectuant als 12 parcs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 87

Últimes notícies