HomePolíticaERC i PSC, preocupats per l’Escola Municipal de Música de Deltebre

ERC i PSC, preocupats per l’Escola Municipal de Música de Deltebre

Els dos grups a l’oposició de l’Ajuntament de Deltebre, ERC i PSC han demanat explicacions al Govern Municipal sobre el funcionament de l’Escola Municipal de Música que està gestionada, a través d’una concessió, per la Societat Musical Espiga d’OR.

Segons han explicat els portaveus d’ERC i el PSC, en una roda de premsa conjunta, diverses famílies han fet arribar el seu malestar pel funcionament de l’Escola. A l’octubre es va suspendre les classes per un temps i al 5 de novembre el director de la banda de música va anunciar que deixava el càrrec. La informació que ha arribat als grups municipals és que hi ha obert un litigi entre l’exdirector i l’Espiga d’Or per incompliments contractuals i que se li ha de pagar una indemnització de 30.000 euros, més 10.000 euros per mensualitats endarrerides.  Arran d’esta situació els grups municipals han expressat la seua preocupació pel fet que el pagament d’esta indemnització puga comprometre el funcionament de l’escola i han presentat a registre una sèrie de preguntes per què el govern municipal explique el funcionament de l’Escola Municipal de Música i quin control s’ha realitzat de la gestió.

Entre les preguntes que es fan, es vol saber si el govern estava al corrent de la situació de l’Escola de Música, també es vol saber si si hi ha retribucions per part de l’equip directiu, si el professorat cobra les nòmines amb normalitat, o si s’ha complert la legislació laboral amb el tema de les baixes i el cobrament dels ERTOS.

Els dos grups de l’oposició han insistit que l’objectiu és fiscalitzar el funcionament de l’Escola Municipal de Música que és de titularitat Municipal i no de l’Espiga d’Or, l’entitat que gestiona el centre a través d’una concessió.

Segons han explicat, l’Escola Municipal de Música actualment ha reemprés l’activitat i compta ja amb nou director, amb tot el preocupa que el pagament de la indemnització al director puga comprometre el futur de l’escola.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies