HomeSocietatDeltebre obté novament el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de...

Deltebre obté novament el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona amb un 100% de puntuació

L’Ajuntament de Deltebre ha revalidat, novament, el Segell Infoparticipa que atorga cada any la Universitat Autònoma de Barcelona i que valora la transparència de la web municipal, com també la qualitat en la informació pública. Enguany, l’Ajuntament ha assolit novament una puntuació del 100%, de manera que ha complert amb els 52 indicadors que des de la universitat es valoren per a concedir aquest guardó.

Aquesta és el quart any consecutiu que l’Ajuntament de Deltebre obté el Segell Infoparticipa, i el tercer seguit que l’assoleix amb un 100% de puntuació. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “això és resultat de la gestió transparent que estem duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre, del nostre compromís per retre comptes constantment i per tal que la ciutadania, els nostres veïns i veïnes, puguin disposar de tota la informació a l’espai web”.

Des de l’any 2014, la transparència de la web i de la qualitat en la informació pública de l’Ajuntament de Deltebre ha anat augment de forma progressiva i significativa. De fet, l’any 2014 l’Ajuntament de Deltebre va suspendre amb una puntuació del 34,15%. El regidor de Transparència de l’Ajuntament de Deltebre, Andreu Curto, ha explicat que “la ciutadania ha de saber que pot confiar amb les institucions, per això és tant important oferir-li una informació actualitzada, entenedora i veraç. La revalidació del segell és una mostra del nostre compromís  de confiança recíproca envers la ciutadania”.

Deltebre és un dels 45 ajuntaments de tota Catalunya que ha assolit un 100% en la puntuació del Segell Infoparticipa. També un dels 136 que aquest any ha obtingut aquest guardó atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona, segons les dades publicades al web.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies