HomeSense categoriaDemanen la col·laboració ciutadana per identificar un home mort a l’Ebre

Demanen la col·laboració ciutadana per identificar un home mort a l’Ebre

El passat 8 de febrer, la Guàrdia Civil va localitzar el cadàver d’un home al riu Ebre, al seu pas pel paratge conegut com Partida Font de Quinto de la localitat de Campredó.

L’home, tal com ha transcendit en diversos mitjans de comunicació socials, presentava dos trets i ambdós canells amputats.

Els diferents protocols establerts i executats a l’efecte d’identificar el cadàver no han donat resultat de moment, així com tampoc s’han rebut denúncies de desaparició al respecte.

Amb tot això, la Guàrdia Civil sol·licita la col·laboració ciutadana per identificar a aquesta persona, tractant-se d’un home d’entre 35 i 45 anys, al voltant d’uns 175 cm d’alçada i entre 85 i 95 kg de pes, sense tatuatges, sense forats als lòbuls de les orelles; i destacant com a senyal característica una petita cicatriu a la regió de llavi superior esquerre.

El cos de seguretat ha fet públic el seu retrat per tal d’ajudar a la població a identificar-lo.

Per a transmetre qualsevol dada d’interès o obtenir més informació poden contactar amb la Guàrdia Civil de Tarragona als telèfons 977 23 77 77 (ext 1298) i 696 93 84 68, o a través del correu electrònic t-cmd-tarragona-pj-analisis@guardiacivil.org.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies