HomeEsportsDerrota davant la Roca que encén la llum roja d'alarma del CH...

Derrota davant la Roca que encén la llum roja d’alarma del CH Amposta

Després de dos empats ha arribat la primera derrota a la seua pista per part del CH Amposta-Lagrama. Es tracta a més d’una derrota preocupant, que encén la llum roja d’alarma, davant un dels seus rivals directes per la lluita de la permanència.

El partit va ser intents, competit i molt igualat, sobretot al primer temps, on l’equip ampostí ha portat la iniciativa, encara que no ha pogut marxar al descans amb avantatge, sobretot per la falta de punteria des dels 7 metres, aturant la portera visitant Laia Serres fins a cinc llançaments del conjunt local.

Ha continuat la igualtat en la primera fase del segon temps, fins al minut 11, amb 15-16, i coincidint amb l’exclusió de Turnes, les visitants comptant amb l’efectivitat de Marina Jiménez, una de les màximes golejadores del grup, han aconseguit un parcial de 0-5, que ha pesat com una llosa en l’equip ampostí, que ho ha intentat en els últims dotze minuts, però no ha pogut recuperar les opcions per poder puntuar. La derrota en una jornada en la qual s’ha produït la presentació de tots els equips del planter, manté a l’equip en posicions de descens, abans de visitar la pròxima jornada la pista del líder Elda Prestigio.

FITXA TÈCNICA:

CH AMPOSTA LAGRAMA, 22
AVANNUBO BM LA ROCA, 26

CH AMPOSTA LAGRAMA: Ailin López i Piñol, Lluna González, Bertomeu, Sara Alonso (3), Gemma Gàlvez (8), Turnes (1), Yélamo (3), Maite Rodríguez, Pagá (2), Guerrero (1), Ferré, Royo, Sáez, Viñas (1), Laia Hernández (3).

AVANNUBO BM LA ROCA: Ramírez i Serres, Ortega (2), Yeste (2), Sancho (2), Marina Jiménez (12), Vallejo (2), Laia Garcia, Guerreiro (1), Segura, Fontcuberta, Ribas (3), Clasca, Felip (1), Nevado i Somoza (1).

ÀRBITRES: Núria Giró Gutiérrez i Ona Comino Mato. Van excloure per part local a Sara Alonso i Turnes (2),  i per les visitants a Sancho (3) (47’) i Fontcuberta i Nevado.

PARCIALS: 3-1, 5-4, 6-6, 8-7, 9-9, 10-10, descans, 12-14, 14-13, 15-14,  17-23,  20-25, 22-26, final.