HomeEsportsDerrota per la mínima de l'handbol Amposta a la pista de sant...

Derrota per la mínima de l’handbol Amposta a la pista de sant Joan Despí

L’Amposta Lagrama va patir una mínima derrota al pavelló Salvador Gimeno, en un partit que com els disputats en aquest inici de lliga, es va decidir en els últims instants.

El conjunt ampostí va acusar la important baixa per lesió de Gina Vila, i les excessives pèrdues de pilota, sobretot en una primera part on va estar per sota del seu nivell habitual, sense poder superar l’agressiva defensa rival. Les locals van començar portant la iniciativa, i a la meitat d’aquest primer període, Sasa Jovic, es va veure obligat a demanar un temps mort, intentant la reacció de l’equip, que tampoc es va produir, i el Sant Joan Despí a prop del descans va aconseguir la seva màxima renda favorable de sis gols (13-7), arribant-se al descans amb un preocupant 13-8.

A la segona part va seguir el domini local, però l’Amposta va anar millorant en totes les facetes del joc, apropant-se al marcador, i recuperant les opcions de poder puntuar. Judit Tortajada va situar l’empat a 23 gols, però a 54 segons per al final, Anna Sancho va aconseguir el gol decisiu de la victòria local. L’Amposta va tenir possessió per haver pogut empatar, però tot i jugar amb superioritat, no van poder aconseguir l’objectiu, perdent 24-23.

AMPOSTA LAGRAMA: Marta Gálvez i Lazaro , Ripoll, Haro, Rieres (6), Alonso (2), Gemma Galvez (7), Cristina Tortajada (2), Bertomeu (4), Judit Tortajada (1), Gasca, Laia Hernández (1), Royo, Ferré. Lluna González, Sáez.