HomeTerres de l'EbreDesmantellada als Reguers una xarxa dedicada a la immigració irregular i falsificació...

Desmantellada als Reguers una xarxa dedicada a la immigració irregular i falsificació de documents per obtenir permisos de residència

La policia Nacional amb la col·laboració de la policia local de Tortosa han desmantellat una xarxa que afavoria la immigració irregular i falsificava permisos de residència.

La investigació es va iniciar a principis del mes de maig de l’any passat quan es va saber a través de la Policia Local de Tortosa que hi havia una trama que empadronava de forma fraudulenta ciutadans estrangers en dos habitatges propietat d’un ciutadà espanyol i d’un familiar proper.

Durant l’operació s’ha intervingut gran quantitat de documentació falsa, així com contractes de lloguer i padrons fraudulents. Els dos detinguts com a autors intel·lectuals són un espanyol i un algerià, i han estat detinguts presumptament pels delictes d’afavoriment de la immigració il·legal i falsedat documental. 

Els altres deu detinguts són de nacionalitat marroquina i se’ls atribueixen delictes de falsedat documental i estança irregular en territori nacional. Aquestes persones s’haurien beneficiat presumptament del seu empadronament fraudulent per a la realització de diferents tràmits administratius, entre els quals es trobaria l’obtenció del permís de residència.

Hi ha un total de 58 persones investigades per la seua participació en aquests fets.
 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 60

Últimes notícies

-->