HomeSuccessosDesmantellen un grup que actuava a Tarragona i Girona important vehicles amb...

Desmantellen un grup que actuava a Tarragona i Girona important vehicles amb documentaci贸 falsa

La Gu脿rdia Civil ha detingut disset persones arreu de l’estat espanyol com a presumptes integrants d’un grup delictiu que es dedicava a la importaci贸 de vehicles amb documentaci贸 falsa. Actuaven a les demarcacions de Tarragona i Girona, aix铆 com tamb茅 a Madrid i Toledo i estan investigades pels suposats delictes de falsificaci贸 de document p煤blic i privat, manipulaci贸 en la identificaci贸 de vehicles i pertinen莽a a grup criminal. L’institut armat calcula que van poder obtenir 1.351.448 euros de benefici amb la venda de vehicles. Tampoc haurien abonat el 10% d’aranzels duaners ni el 21% d’IVA dels vehicles introdu茂ts des del Marroc.

La investigaci贸 va arrencar arran de les inspeccions que s’efectuen a les estacions d’ITV relacionades amb vehicles procedents d’altres estats membres de la Uni贸 Europea o de tercers pa茂sos i que s贸n matriculats a l’Estat. La Gu脿rdia Civil va analitzar la documentaci贸 presentada pr猫via a la matriculaci贸 i va determinar que per obtenir la tarja d’inspecci贸 t猫cnica aportaven documentaci贸 falsa dels vehicles. En el cas dels procedents del Marroc, simulaven la seva proced猫ncia d’un pa铆s de l’entorn europeu.

Un cop obtinguda la fitxa t猫cnica eren matriculats per les prefectures provincials de Tr脿fic utilitzant els mateixos documents falsificats que s’havien presentat a les estacions d’ITV. Ja regularitzats a l’estat espanyol, feien publicitat per aconseguir la seva venda a trav茅s de diferents p脿gines web.

Els agents van inspeccionar diversos establiments p煤blics de compra i venda de vehicles a la prov铆ncia de Madrid per la seva implicaci贸 en el cas.

L’operaci贸, efectuada pel Grup Central d’Investigaci贸 de l’Agrupaci贸 de Tr脿fic de la Gu脿rdia Civil, continua encara oberta amb l’objectiu de detenir o investigar la resta d’integrants del grup.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 89 = 98

脷ltimes not铆cies