HomeSuccessosDetingudes 4 persones de les Terres de l'Ebre relacionades amb la planificació...

Detingudes 4 persones de les Terres de l’Ebre relacionades amb la planificació de l’assassinat de dos veïns de l’Alt Camp

TERRES DE L’EBRE // En el marc de l’operació “León Gris”, la Guàrdia Civil, han detingut a 4 persones residents a les Terres de l’Ebre que havien planificat i començat a realitzar accions per a cometre l’assassinat de dos persones residents a l’Alt Camp, mitjançant la contractació d’un sicari.

En l’operació s’han realitzat 3 registres domiciliaris en diferents localitats, on entre altres efectes es van intervenir 1 arma de foc curta, 1 arma de foc llarga, 1 revòlver detonador, 1 pistola tasser i 1 defensa metàl·lica extensible.

Els fets van produir al juny, quan la Guàrdia Civil van tenir coneixement que dos individus haurien encarregat a un sicari l’assassinat de dos persones. Els implicats van realitzar una reunió en la qual es va facilitar al  homicida la identitat d’una de les dos persones a executar. L’autor intel·lectual va acordar com a pagament per la mort de la primera víctima el canvi de nom d’una finca rústica situada en el terme municipal d’Amposta.

Quan els agents van comprovar que li van entregar un dossier amb dades i moviments de la primera víctima van procedir a les detencions. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 25

Últimes notícies