HomeOcupacióDeu joves s’incorporen a l’empresa Tuc Tuc d'Amposta

Deu joves s’incorporen a l’empresa Tuc Tuc d’Amposta

Deu joves menors de 30 anys s’incorporaren a treballar a l’empresa TUC TUC (del grup Effective Logístics & Picking SL) a través del FP Ocupacional Dual. Un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) que gestiona l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta, amb una subvenció de 105.000 euros. L’Ajuntament, a més de tramitar l’ajuda, és responsable de fer la formació dels joves per tal que obtinguin els certificats de professionalitat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, valora molt positivament la notícia i recorda que aquest és un dels compromisos que va adquirir el consistori per tal d’afavorir la implantació de l’empresa a la ciutat.

Tuc Tuc és una de les marques d’Effective Logistics“, recorda l’alcalde, “i des de l’Ajuntament, quan l’empresa va manifestar la voluntat d’ubicar-se a un actiu immobiliari buit al polígon de l’Oriola, vam posar-nos al seu costat per tal d’afavorir la seva implantació“. “La nostra ajuda anava vinculada a la creació d’una norantena de llocs de treball per part d’Effective Logístics“, recorda l’alcalde, “i això és el que s’ha fet“.

Els joves s’han incorporat a través del programa FP Ocupacional Dual que contempla un contracte de treball en formació en què el 65% de la jornada és activitat dins l’empresa i el 35% restant és formació per als els certificats de professionalitat s’ha impartit  tant a l’Institut Montsià com al Sindicat. Els i les contractats eren joves aturats menors de 30 anys i tindran un contracte per a 1 any. Al març d’enguany Effective Logístics ja va contractar 14 joves també a través d’una subvenció del SOC dins del mateix programa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 91

Últimes notícies