Dona’t un cop de mà

L’estat australià de Quensland vol fomentar la masturbació per raons sanitàries. “Give youself a hand” (Dona’t un cop de mà), és l’eslògan de la campanya -especialment dirigida als joves- per tal de trencar un tabú sexual i animar a la població a la pràctica de l’onanisme. Tot i que aquest terme és refereix impròpiament a la masturbació. El relat bíblic parla d’un jueu anomenat Onan (d’aquí la paraula onanisme) com un casat amb la vídua del seu germà i que segons les lleis del judaisme no podia tenir fills amb la seva cunyada, esposa del seu germà mort. La manera d’evitar-ho era ejaculant fora de la vagina. És a dir, practicant el coit interromput. Que en definitiva, és el que vol dir onanisme, i no pas la masturbació pròpiament dita on entren en joc (en la masculina) els vint-i-set ossets de la mà.

La pàgina web de les autoritats sanitàries del govern australià de Queensland enumera la infinitat de beneficis per a la salut que comporta tocar-se els genitals amb la finalitat de la complaença sexual. La masturbació augmenta les endorfines i en conseqüència enforteix la salut mental i contribueix a tenir una valoració positiva de l’aspecte físic, particularment en les dones (d’acord amb un estudi de l’Europe’s Journal of Psichology). A més, segons la web australiana, i basada en un altre estudi científic, els orgasmes derivats de l’autosatisfacció masturbatòria poden ajudar a reduir els dolors “còlics” menstruals. Però els beneficis d’aquest mal anomenat onanisme no acaben aquí, ja que sembla que també millora la qualitat del son, disminueix l’estrès i dona més moments de relaxació.

Conclusions molt llunyanes del que fins fa unes dècades pregonava la educació escolar en col·legis de capellans: la masturbació provoca palmells peluts; empitjora la vista fins arribar a la ceguesa per assecament de la mèdul.la; provoca acne, fa que el penis es redueixi de llargada i diàmetre, fa tornar-se boig; provoca esterilitat i malalties de transmissió sexual… i un llarg de bestieses sense cap rigor científic que l’únic que pretenien era allunyar als/les joves del coneixent del seu propi cos, a l’hora que predicar hipòcritament un autoabstencionisme sexual amb la finalitat de reprimir els desitjos sexuals naturals del gener humà.

Aquest eslògan australià de “Dona’t un cop de mà” amb els objectius ja mencionats no té res a veure amb l’associació tortosina “Dóna’m la mà”, entitat de un quart de segle d’existència que reconeix i premia la solidaritat i la tasca de les persones i col·lectius que treballen de forma altruista en benefici de la societat de casa nostra.

Dóna’m la mà que anirem per la riba ben a la vora del mar bategant, tindrem la mida de totes les coses només en dir-nos que ens seguim amant… Versos del poeta Salvador Papasseit que va musicar l’immortal Ovidi Montllor.

Salut i, avui més que mai, força al canut!

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 57

Últimes notícies