HomeOcupacióDos agents ambientals i un agent de neteja s’incorporen a la platja...

Dos agents ambientals i un agent de neteja s’incorporen a la platja de l’Eucaliptus durant la campanya d’estiu a Amposta

Dimarts 4 de juliol està previst que s’incorporin a treballar a la platja de l’Eucaliptus dos agents ambientals i un agent de neteja, contractats a través de l’empresa pública Amposta Serveis Municipals (Amsermu), que seran els encarregats d’informar a la ciutadania dels correctes usos de la platja i controlar el seu compliment, a més de mantenir la platja neta.

L’ús d’aquest espai natural està regulat per l’ordenança aprovada el 2021 i que prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles a la platja, llevat els destinats a neteja, manteniment i vigilància. Els vehicles s’han d’estacionar a les zones delimitades per aquesta finalitat. Tampoc es pot fer acampada ni pernoctar-hi, tampoc fer foc. L’ordenança també regula la pesca recreativa, que durant la temporada de bany quedarà limitada de 20h a 8h a les zones determinades al bany, i durant les 24 hores de dia, a les zones fixades dins al Pla d’usos per a aquesta finalitat.

Quant als animals domèstics, el reglament també limita la presència a la platja del 15 de juny al 15 de setembre a la zona delimitada per a ells. Es tracta d’una àrea de 300 metres lineals i un total de 22.500 m2 i es troba just a la meitat de la platja. A les dues entrades de la platja hi veureu el plànol d’ubicació. Tanmateix, l’ordenança també inclou que els propietaris hauran de recollir-ne els excrements i hauran d’anar lligats, tal i com indica el Parc Natural. En el cas dels gossos-pigall, sempre que vagin acompanyats i lligats pel seu titular, es permetrà l’accés a tota la platja tot l’any.

Per la seva banda, l’agent de neteja seguirà utilitzant un sistema de neteja manual, sense maquinària, com des de fa dos anys, per protegir l’espai natural i que ha permès que torni a créixer vegetació.

Un informador al Poble Nou

Dimarts també s’incorporarà, a través de l’empresa pública, un informador que s’ubicarà al Poble Nou del Delta per tal de donar informació turística a tots els visitants que s’acosten a aquest nucli de població.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies