HomeEducacióDos alumnes de l’escola Daniel Mangrané i una de l’escola Sant Miquel...

Dos alumnes de l’escola Daniel Mangrané i una de l’escola Sant Miquel de Deltebre, guanyadores del Concurs de Relat i Cartell de la Taula de Salut Mental

Núria Balagué i Júlia Luque, alumnes de sisè de primària de l’escola Daniel Mangrané de Jesús, han estat les guanyadores del primer premi del Concurs de Relat de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre a la comarca del Baix Ebre; mentre que Noor Fátima, alumna de sisè de primària de l’escola Sant Miquel de Deltebre s’ha emportat el primer premi del Concurs de Cartell i Núria Pons, de tercer d’ESO del col·legi Teresià de Tortosa, ha rebut un accèssit en la categoria de cartell. Uns premis que s’han lliurat avui a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i que han consistit en un diploma i un val de 100 euros per bescanviar en material escolar o llibres, a cadascun dels guanyadors i de 50 euros en el cas de l’accèssit.

Pel que fa a la temàtica del concurs ha estat ‘La salut mental i benestar social. És la prioritat’, amb l’objectiu de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental, especialment entre el col·lectiu més jove. És per això que es va convidar a participar-hi als infants i joves d’entre cinquè de primària i quart d’ESO, per tal que parlen i s’expressen amb la màxima naturalitat sobre aquest tema.

A l’acte d’entrega dels premis hi ha participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; la coordinadora dels serveis educatius als serveis territorials d’Educació de les Terres de l’Ebre, Alícia Lores i el representant de la Taula de Salut Mental i de la regió sanitària de l’Ebre, Dani Pérez. “La pandèmia de la Covid-19 ha posat de manifest un increment de les consultes relacionades amb la salut mental i és molt important visibilitzar i desestigmatitzar les malalties de salut mental, per tal de poder-ne fer prevenció”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball de col·laboració per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori. Hi estan implicats tots els agents relacionats amb l’atenció en salut mental: entitats del tercer sector, serveis i recursos relacionats amb la salut mental, l’administració pública local i comarcal, la Diputació i la representació territorial de conselleries i organismes de la Generalitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies