HomeEducacióDos estudiants de l'Institut Manel Sales i Ferré d'Ulldecona, aconseguixen la beca...

Dos estudiants de l’Institut Manel Sales i Ferré d’Ulldecona, aconseguixen la beca Amancio Ortega

Els alumnes de l’Institut Manel Sales i Ferré d’Ulldecona, Agus Juan-Camps Brunet i Pol Ferré Martin, han aconseguit una beca de la Fundació Amancio Ortega que els permetrà cursar el primer de Batxillerat en un centre del Canadà o els Estats Units durant el pròxim curs 2023/24.

El Programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega és un projecte que va nàixer l’any 2010 amb l’objectiu de donar suport a joves estudiants de 4t d’ESO per a estudiar 1r de Batxillerat al Canadà o els Estats Units. Des de llavors, hi han participat més de 3.500 estudiants, integrant-se en la cultura del país de destí i perfeccionant el seu domini de l’anglès. Per al curs 2023/24 s’han convocat 400 places repartides per tot l’Estat Espanyol i s’hi han presentat més de 10.000 aspirants.

Per tal d’afavorir una immersió completa, els becaris i becàries conviuen amb una família amfitriona i s’incorporen a centres educatius locals per adquirir nous coneixements i desenvolupar les seves habilitats personals i acadèmiques. La beca cobreix tots els serveis necessaris: viatge, taxes d’escolarització i matrícula en un institut públic, allotjament i manutenció en una família amfitriona, assegurança mèdica i d’accidents, convalidació de l’any acadèmic i suport continuat durant l’estada.

Amb ells ja són tres els alumnes de l’institut faldut que han aconseguit aquesta important beca d’estudis durant els últims anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies