HomeSuccessosDos persones mortes i un ferit lleu en un accident de trànsit...

Dos persones mortes i un ferit lleu en un accident de trànsit al pont del Mil·lenari de Tortosa

Dos persones mortes i un ferit lleu és el balanç de l’accident que es va produir dilluns a la nit al Pont del Mil·lenari de Tortosa (punt quilomètric C-12 de la C-42) en què es van veure implicats un vehicle dels Mossos d’Esquadra i una motocicleta on anaven les dues víctimes. De la motocicleta una primera víctima mortal va ser localitzada a la via, i una segona víctima va caure al riu. Les víctimes mortals són dos persones de 41 i 22 anys, un de nacionalitat espanyola i l’altre, colombiana. El ferit lleu és el mosso d’esquadra que anava de copilot al cotxe patrulla.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.56 hores i van iniciar un dispositiu de recerca amb un total de 13 dotacions entre les quals les embarcacions dels parcs de Tortosa i Móra d’Ebre, vehicles d’Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig, i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

Es va iniciar una primera recerca en una àrea estimada d’uns 3,9 km, entre el Pont del Mil·lenari i l’Illa de Bous. Des de les embarcacions amb il·luminació establir sectors de recerca al centre del riu i als dos marges i també es buscava per terra, als marges. Des de les embarcacions es fa recerca amb rescatadors i els gossos de venteig.

En un primer moment es va fer una recerca intensiva i ràpida per la zona de caiguda des del pont. Desaprés s’inicia una recerca extensiva fins a l’Illa de Vinallop amb les embarcacions i intensiva pel marge esquerre aigües avall amb planxes de rescat.

A les 02.52 hores una de les embarcacions va localitzar el cos dins del riu, a uns 400 metres del pont des d’on hauria caigut l’accidentat. Un submarinista del GRAE va fer una immersió per recuperar el cos i fer l’extracció.

Fins el lloc s’hi van desplaçar dos ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), la Policia Local, que és qui instrueix el cas de l’accident, i efectius dels Mossos d’Esquadra.

 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 61

Últimes notícies