HomeEsportsDos podis de Francisco Javier Andreu a l'Estatal Màster d'Atletisme

Dos podis de Francisco Javier Andreu a l’Estatal Màster d’Atletisme

Dos atletes ebrencs van pujar al podi, en el LIV Campionat d’Espanya d’Atletisme Màster a l’aire lliure, disputat a les renovades pistes Emilio Villagrasa del pavelló poliesportiu internuclis de Sagunt, en el qual van participar al voltant de 2.400 esportistes.

Francisco Javier Andreu (Atletisme Terres de l’Ebre) (55 anys) va aconseguir la medalla d’or en els 400 tanques, 1:10:89, i plata en els 100 metres tanques, 17:34, i va millorar la seua millor marca de la temporada, que estava en 18:15. El seu company d’equip, Luis Francisco Puentes (45 anys), va competir en els 3.000 metres obstacles, va ocupar el vuitè lloc, 11:21:00, i va millorar la seu marca en 22 segons.

Medalla de bronze de la tortosina Maria José Descarrega (UA Montsià), en martell pesant (50), 30,96.