HomeTerres de l'EbreEbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de...

EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // La consellera comarcal d’EbreTerra, Laura Fabra, va inaugurar divendres passat  l’exposició de fotografies amb el títol ‘Capturant les Terres de l’Ebre’, organitzada  pel grup d’aficionats a la fotografia @instadelterreno, un grup d’instagramers del  Delta de l’Ebre. Concretament, s’exposen 28 fotografies de paisatges ebrencs,  sobretot del Delta de l’Ebre, dels fotògrafs: Agustí Descarrega, Pili Rius, Francesc Sans, Ivan Solé, Vero Roda, Jordi Casanova i Toni Gilabert.  

“Un dels objectius d’EbreTerra és afavorir la promoció i el desenvolupament  turístic del Baix Ebre i aquesta mostra de fotos és una manera d’incentivar la  ciutadania a descobrir alguns dels tresors del nostre territori que encara no  coneixem”, ha manifestat Fabra. Durant la pandèmia de la covid-19 la  programació d’EbreTerra ha hagut d’aturar-se, de fet l’espai s’ha convertit en un  punt de vacunació, però actualment ja està recuperant l’activitat habitual.  

Esta és la primera exposició col·lectiva d’ @instadelterreno i es podrà visitar al  Centre d’Inspiració Turística EbreTerra fins al 30 de setembre. L’horari de visita de  l’exposició és de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores i, a partir del 21 de  juny es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10.00 a 17.00 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies