HomeCulturaEbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de...

EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l’Ebre

La consellera comarcal d’EbreTerra, Laura Fabra, va inaugurar divendres passat  l’exposició de fotografies amb el títol ‘Capturant les Terres de l’Ebre’, organitzada  pel grup d’aficionats a la fotografia @instadelterreno, un grup d’instagramers del  Delta de l’Ebre. Concretament, s’exposen 28 fotografies de paisatges ebrencs,  sobretot del Delta de l’Ebre, dels fotògrafs: Agustí Descarrega, Pili Rius, Francesc Sans, Ivan Solé, Vero Roda, Jordi Casanova i Toni Gilabert.

“Un dels objectius d’EbreTerra és afavorir la promoció i el desenvolupament  turístic del Baix Ebre i aquesta mostra de fotos és una manera d’incentivar la  ciutadania a descobrir alguns dels tresors del nostre territori que encara no  coneixem”, ha manifestat Fabra. Durant la pandèmia de la covid-19 la  programació d’EbreTerra ha hagut d’aturar-se, de fet l’espai s’ha convertit en un  punt de vacunació, però actualment ja està recuperant l’activitat habitual.

Esta és la primera exposició col·lectiva d’ @instadelterreno i es podrà visitar al  Centre d’Inspiració Turística EbreTerra fins al 30 de setembre. L’horari de visita de  l’exposició és de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores i, a partir del 21 de  juny es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10.00 a 17.00 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 73

Últimes notícies