HomeEducacióEducació fusiona l'escola Jaume II i l'institut Blanca d'Anjou del Perelló en...

Educació fusiona l’escola Jaume II i l’institut Blanca d’Anjou del Perelló en un sol centre a partir del curs vinent

TERRES DE L’EBRE // El Departament d’Educació fusionarà l’escola Jaume II i l’institut Blanca d’Anjou del Perelló, que es convertiran en un institut-escola a partir del pròxim curs 2021-2022. Tots dos centres ja van ser construïts l’any 2008 de forma contigua perquè funcionessin unificadament però les reticències dels respectius equips directius d’aquell moment van fer descartar, d’entrada, aquesta opció. “Després de tants anys, l’aposta és la que havia estat a l’inici i que no es va voler desenvolupar en el seu moment: un únic institut escola, en un únic edifici, en una única població. Amb un treball conjunt dels dos claustres i que està tirant endavant d’una manera molt clara”, ha declarat el conseller d’Educació, Josep Bargalló.

Actualment, a Terres de l’Ebre hi ha 5 instituts escola, un dels quals, l’Institut escola El Temple de Tortosa, ha entrat en marxa l’actual curs escolar. El nou centre del Perelló fusionarà l’escola Jaume II -que actualment té 259 alumnes d’infantil i primària- i l’Institut Blanca d’Anjou -amb una matrícula de 172 alumnes d’ESO i batxillerat-.

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha anunciat aquesta fusió aquest dimecres en una visita a Tivissa, Amposta i el Perelló.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 45

Últimes notícies