HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre organitza tallers d’habilitats socials pels alumnes...

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza tallers d’habilitats socials pels alumnes de primer d’ESO a Deltebre

BAIX EBRE // El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre ha  programat uns tallers d’habilitats socials per l’alumnat de primer d’ESO, que s’han  començat a impartir a l’institut de Deltebre. Concretament es tracta de quatre  sessions quinzenals en què les tècniques del SIS acompanyaran els adolescents en  el seu procés de creixement cap a l’autonomia, amb l’objectiu de promoure el  respecte entre els companys, el diàleg i l’escolta activa. 

Cadascun dels tallers que es realitzen amb l’alumnat gira entorn d’un d’aquests  temes: l’autoestima, les habilitats socials, les emocions i l’autonomia. Així aprendre  a mantenir relacions socials positives, adaptar-se als canvis, incrementar  l’autoestima o reconèixer les emocions i acceptar-les, són algunes de les habilitats  que es treballen en els tallers. 

El SIS és un servei que ofereix acompanyament, orientació, assessorament i  intervenció, tant de forma individual com grupal, a les famílies amb infants i  adolescents amb dificultats relacionals i d’integració social.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies