HomeSense categoriaEducació implementa nous estudis professionals per al curs 2020-21 a les Terres...

Educació implementa nous estudis professionals per al curs 2020-21 a les Terres de l’Ebre

Tot i la situació actual causada per la pandèmia de la Covid-19, el proper curs 2020-21 a les Terres de l’Ebre s’implantaran nous estudis de Formació Professional per tal de seguir amb el desplegament del mapa de la Formació Professional iniciat aquest curs escolar 2019-20.

Concretament, a l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar s’implantarà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Vídeo, Discjòquei i So de la família professional d’Imatge i So, inexistent fins al moment a les Terres de l’Ebre. Uns estudis que són fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcanar i els Serveis Territorials d’Educació, així des de l’Ajuntament es facilita l’ús d’instal·lacions municipals i col·labora en l’adquisició d’equipament dels estudis professionals.

Al mateix temps, l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona oferirà el Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de Construcció, com a punt d’inici dels estudis de CFGM de Pedra Natural de la família professional d’Indústries Extractives per al curs 2021-22. 

Ambdós ensenyaments, a Alcanar i Ulldecona, naixen arran de l’acord polític de cooperació entre les conselleries d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana per tal d’impulsar i coordinar conjuntament l’oferta territorial d’estudis professionals en el marc dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia. En aquest sentit, l’objectiu és augmentar l’oferta d’FP en el proper curs 2021-22 a d’altres centres educatius del territori Sénia.

D’altra banda, a l’Institut Dertosa de Tortosa s’implanta el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Direcció de Cuina, que se suma a l’oferta del CFGS de Direcció de Serveis en Restauració, implementat aquest curs 2019-20, i que s’oferiran de manera alterna els propers anys, aconseguint així implantar aquests estudis, llargament esperats, a les Terres de l’Ebre.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 66

Últimes notícies