HomeCultura‘Ego Femina’, el nou musical de la companyia Feel Dance que...

‘Ego Femina’, el nou musical de la companyia Feel Dance que tracta l’empoderament de la dona

Després de l’èxit aconseguit la passada temporada amb l’adaptació del musical El Rei Lleó, la productora de Deltebre, Feel Dance Entertainment, presenta el seu nou espectacle Ego Femina.

Es tracta d’un musical de creació pròpia, que té com a tema principal l’empoderament de la dona. Segons explica el director de la companyia, Èric Bertomeu, “este musical tracta l’empoderament de la dona, tinga l’edat que tinga, des de tots els àmbits: el personal, social, el professional i artístic”.

A través d’una narradora, de la dansa a través de les diverses ballarines, els cantants i la música, es crea un fil argumental que lliga les històries quotidianes de les dones treballadores amb la vida de les artistes internacionals de la música com Tina Turner, Aretha Franklin, Witney Houston i Christina Aguilera.

Ambientat en una escola de dansa, les protagonistes d’Ego Femina tenen somnis que, mentre es desenvolupa la classe, s’expliquen juntament amb les seues històries personals per tal d’emmirallar “tota la lluita que carreguen a les seues esquenes les dones, que treballen, que tenen fills, i que lluiten dia a dia, per trobar-se a si mateixes per tal de descobrir la seua veritable felicitat. És un homenatge al dia a dia d’estes dones treballadores”. L’obra està adreçada a tots els públics, amb protagonistes que van des dels 16 anys fins a la seixantena.

L’elenc està format per ballarines, cantants i actius de diferents edats, tipus de físic i condicions personals. La voluntat de la companyia és mostrar un elenc poc homogeni, per tal de reflectir la realitat de la societat d’avui dia, i, al mateix temps, busca desafiar els estereotips restrictius que, durant anys, diuen, han existit a la indústria de l’entreteniment.

Altrament, Ego Femina compta amb artistes de renom del territori al seu darrere. La direcció musical està creada, produïda, dirigida i interpretada per artistes ebrencs com el cantautor Joan Rovira i la seua banda, i també la cantant Anna Chiva; mentre que la deltebrenca Cristina Jobs ha estat l’encarregada de la producció i la caracterització d’alguns dels números de l’espectacle.

En tractar-se d’un musical feminista, la productora portarà la representació d’Ego Femina als escenaris a partir del mes de març de 2024, per tal de commemorar també el 8M -Dia de la Dona Treballadora-, amb la intenció d’iniciar, llavors, una gira. Este diumenge, però, la Lira Ampostina acollirà, a les 12 h, un petit tast d’esta nova obra, que comptarà amb la participació de la cantant ampostina Clàudia Xiva i Carol Rovira.

Després de tancar un exitós recorregut pel territori català amb l’espectacle d’El Rei Lleó, Bertomeu explica que emprenen un nou camí amb Ego Femina, “amb moltes ganes de difondre este missatge de dones empoderades a la màxima població”, i també amb un repte majúscul, ja que es tracta d’una obra de creació pròpia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

25 + = 31

Últimes notícies