HomeSocietatEl 22 i 23 de març Jesús commemora el 25è aniversari de...

El 22 i 23 de març Jesús commemora el 25è aniversari de l’EMD

El proper divendres 22 de març es compliran 25 anys de la publicació del decret que va constituir, administrativament, el poble de Jesús en una Entitat Municipal Descentralitzada.

Per tal de celebrar aquesta efemèride, l’equip de govern, amb la col·laboració d’entitats del poble i de la Secció de Festes, ha organitzat dos dies d’actes diversos que abracen des de l’àmbit institucional, fins a l’àmbit festiu.

Tot i que la celebració es desenvoluparà al llarg de l’any i es tindrà en compte durant tot el cicle festiu habitual de la població, per als dies 22 i 23 de març s’ha previst una programació especial que permetrà que les jesusenques i els jesusencs puguen recordar aquesta efemèride i puguen celebrar aquest quart de segle de manera conjunta.

Divendres 22 de març a la tarda hi ha previstos dos actes: a les 19 hores es durà a terme la presentació del llibre Jesús en guerra: 1936-1939, del jesusenc Daniel Arasa, a la sala Jordi Brull i, posteriorment, a les 20 hores hi ha un acte institucional en clau local a la sala de la segona planta de l’EMD que comptarà amb la participació dels membres de la Junta Veïnal d’aquests 25 anys i en el qual es lliurarà a totes les entitats un record d’aquesta celebració.

Dissabte 23 de març al matí, Jesús serà seu de l’assemblea de l’Agrupació d’EMD de Catalunya (AEMDCAT) i punt de trobada de les diferents EMD que hi ha al país per tal de debatre i continuar treballant conjuntament, tal com s’ha fet fins ara. En acabar l’assemblea i feta la cloenda, hi haurà un acte institucional amb la presència de les diferents administracions que ens representen, tant territorials com de país.

A la tarda, a partir de les 19 hores, començaran els actes festius amb una exhibició de patinatge a càrrec del Club Patí Jesús i un concert de la Tortosa Big Band a les 19.30 hores. A les 20.30 hores es farà un reconeixement al personal de l’EMD de Jesús d’aquests 25 anys i a les 21 hores se servirà un aperitiu d’aniversari. A continuació, la Tortosa Big Band tornarà a actuar acompanyada del Club de Ball Twist i, per cloure la festa, a partir de les 23.00 hores hi haurà Sagrantana 25è aniversari.

A més, abans de l’aperitiu hi haurà alguna sorpresa organitzada per la Comissió Jove formada pels nois i noies de Jesús que enguany també compleixen 25 anys. En tots els aniversaris de l’EMD que s’han fet fins ara han tingut un paper rellevant i enguany repeteixen experiència de manera molt activa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 12

Últimes notícies