HomeSense categoriaEl 29 de maig s'obre el període de preinscripció per al nou...

El 29 de maig s’obre el període de preinscripció per al nou cicle formatiu de grau superior ‘Modelisme i matriceria ceràmica’

El 29 de maig s’obre el període de preinscripció per al nou cicle formatiu de grau superior ‘Modelisme i matriceria ceràmica’, que han impulsat conjuntament l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i l’Institut de l’Ebre.

Fins al 5 de juny les persones interessades que compleixin amb els requisits d’accés directe (estudis de batxillerat artístic) poden formalitzar la preinscripció on-line o presencialment a l’Institut de l’Ebre. Per a més informació, consulteu la pàgina www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny

Formar professionals capacitats per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica, bàsicament per al sector alimentari. Amb aquest objectiu neix el nou cicle formatiu de grau superior en ‘Modelisme i matriceria ceràmica, perfil per a la indústria alimentària’. Aquest cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat, és de titularitat del Departament d’Educació i es durà a terme tant a les instal·lacions de l’Institut de l’Ebre com al centre d’educació artística de la Diputació a Tortosa.

El nou cicle és un ensenyament reglat i oficial en l’àmbit de les arts plàstiques i disseny que combina formació teòrica i pràctica. Aquest fet permetrà preparar l’alumnat per treballar com a modelista, matricer artesanal i modelador de ceràmica i porcellana, especialitzat en l’elaboració d’articles funcionals, ecològics, reutilitzables i salubres. Es tracta d’una formació específica i professionalitzadora que obre les portes d’un sector en creixement i de llarga tradició a les Terres de l’Ebre.

Les persones interessades a cursar aquest nou cicle que no provenen del batxillerat artístic poden inscriure’s a les convocatòries extraordinàries per fer les proves d’accés del 27 al 31 de maig i del 2 al 6 de setembre.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 25

Últimes notícies