HomeTurismeEl 50% del turisme que acull la Ràpita procedeix de Catalunya

El 50% del turisme que acull la Ràpita procedeix de Catalunya

Actualment, el mercat prioritari de la Ràpita, amb el 50% dels seus visitants, procedeix de Catalunya, i per este motiu es promociona com una destinació de turisme de proximitat al Saló de Turisme B-Travel, fira de referència del sector turístic en l’àmbit del turisme de proximitat de Catalunya.

Este cap de setmana, personal de l’Oficina de Turisme de la Ràpita es va desplaçar a Barcelona per promocionar el municipi com a destinació turística des de l’estand de les Terres de l’Ebre, gràcies al Conveni Córner engegat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que permet a diversos municipis de les Terres de l’Ebre realitzar accions promocionals conjuntes sota la marca ‘Terres de l’Ebre, reserva de la biosfera’ a les principals fires turístiques de l’Estat espanyol i d’Europa.

Durant estos tres dies van poder informar als visitants de la fira sobre les diferents propostes i recursos que s’ofereixen a la Ràpita. La valoració que se’n fa és molt positiva davant el gran interès dels visitants amb relació al Delta de l’Ebre.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que “assistir a la fira B-Travel és una cita obligatòria perquè un nombre elevat del turisme que ens visita és de Barcelona i més enguany que seguim apostant pel turisme de proximitat”. Caparrós destaca que “treballem amb l’objectiu estratègic de promoure l’oferta d’experiències de la Ràpita i mostrar el potencial del territori”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 48

Últimes notícies