HomeEsportsEl cadet tortosí, subcampió de 1a catalana

El cadet tortosí, subcampió de 1a catalana

El CH Palautordera es va proclamar campió del Top-4 de Primera Catalana femenina, disputat al pavelló de Ferreries de Tortosa, després de superar en la final el CE Tortosa per 29-33. En el partit pel tercer i quart lloc, el KH-7 BM Granollers Sporting va superar el CH Canovelles, per 27 a 36, per a obtenir la tercera posició de la categoria. En les semifinals el CE Tortosa es va imposar 29-25 al Granollers en un partit molt intens i el CH Palautordera 30-25 al KH-7 Granollers Sporting. Els quatre equips es van classificar com els millors d’una competició que va començar amb la participació de 37 equips.

n Triomf del sènior masculí
El sènior masculí del CE Tortosa va tornar amb una important victòria per 31-38 de Terrassa. L’equip tortosí va començar el partit un pèl fred i durant els primers minuts no va ser capaç de posar-se per davant al marcador. A l’equador de la primera part, amb una defensa més ben col·locada, per fi va poder superar el rival i als últims minuts, amb una defensa i porteria encertades, van permetre distanciar-se fins a arribar al descans 14-22.

Durant la segona part l’handbol va passar a ser secundari i les protestes i discussions dels locals amb l’àrbitre van ser les protagonistes. Aquesta dinàmica va produir moltes exclusions dels egarencs, que els tortosins van aprofitar per a mantenir una bona renda entre 5 i 7 gols pràcticament durant tot el segon temps, fins al resultat final de 31-38. L’equip tortosí seguix amb opcions en la lluita al títol després de l’empat a 27 entre els dos primers classificats, Escola Pia Granollers i Esplais Empordà.
Pel que fa als equips del planter, clara i contundent victòria del cadet masculí, 42-27, en el partit de vuitens de final de copa, davant el CH Vilanova 1978 Hipersimply, al qual ja superava al descans per 19-11. El juvenil va sortir derrotat en la seua visita a la pista del CH Sant Fost per 29-24.