HomeEsportsEl calero Marc Vilabrú, distingit com a Millor Dirigent Esportiu Gestor

El calero Marc Vilabrú, distingit com a Millor Dirigent Esportiu Gestor

El calero Marc Vilabrú ha estat una de les persones guardonades a laNit del Dirigent que organitza l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) on es reconeix la tasca feta per Dirigents i Exdirigents de clubs, federacions i professionals. Vilabrú té una dilatada experiència en el terreny de la gestió esportiva. En l’actualitat és gerent i delegat a Tarragona-Terres de l’Ebre de l’Associació Catalana de Gestors Esportius de Catalunya, i professionalment treballa a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Des de l’ACDE, es premia cada any els companys que, a criteri del jurat d’elecció i d’acord amb les propostes rebudes, s’han fet mereixedors dels guardons tradicionalment establerts com el Premi al Dirigent de Club, Dirigent de Federació, exdirigent de Club, exdirigent de Federació i Dirigent Professional, així com el Premi de Periodisme Esportiu de Televisió i Premi de Periodisme Esportiu de Premsa Escrita.

L’ACDE es va crear per formar i defensar els i les dirigents esportius i poder fer arribar noves propostes per a la millora de l’activitat física i esportiva de les entitats i els seus practicants. L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport està presidida per Pere Sust, exsecretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i expresident de la Federació Catalana de Bàsquet i la Federación Española de Baloncesto.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies