HomePolíticaEl candidat socialista a les eleccions Víctor Grau: "Hem de construir la...

El candidat socialista a les eleccions Víctor Grau: “Hem de construir la Tortosa dels 50.000 habitants”

Aquestes han estat les primeres declaracions de Víctor Grau, candidat a l’alcaldia del PSC Tortosa per a les eleccions municipals del maig, després d’haver agraït el suport rebut de la militància per la confiança dipositada a l’assemblea d’ahir. Encara, així, el repte de transformar la ciutat amb un govern progressista, després de 16 anys de govern dels mateixos, en mans de CiU-PDeCAT-Junts.

“Vull una Tortosa pròspera i de futur que cregui amb tot el potencial humà que té. Hem de pensar en gran, per créixer, per assumir col·lectivament entre tots els sectors econòmics i socials de la ciutat el repte d’arribar als 50.000 habitants com a una oportunitat per créixer que entomi un nou lideratge territorial, oberta a tots els pobles i ciutats”, reblava el candidat socialista a les municipals. “Una ciutat oberta a la transformació, un nou impuls que Tortosa necessita per a ser una ciutat de les persones i de serveis” continuava dient Víctor Grau.

“Necessitem el nou Hospital no solament per a Tortosa, sinó per a tot el territori, aquest és el lideratge territorial a què em refereixo. Un nou model de governança que gestioni no solament el dia a dia amb eficiència i eficàcia, sinó que assumeixi els nous reptes d’una societat canviant. Una Tortosa nova, innovadora, transversal, una ciutat digna per viure” deia Grau. “Tortosa necessita un revulsiu, obrir un canvi, una nova etapa, una transformació real de la ciutat a la qual hem d’arribar fruit de l’esforç col·lectiu. Em comprometo, per tant, a sumar per fer d’aquest repte una realitat i fer així una Tortosa per a tothom, la Tortosa del Sí” sentenciava el candidat a l’alcaldia.

També s’ha anunciat que ja s’esta perfilant el comitè de campanya en el qual la directora de campanya és l’Estefania Valdés, regidora de l’ajuntament i secretaria d’organització de l’agrupació del PSC de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 59

Últimes notícies