HomeEsportsEl Cantaires segueix en caiguda lliure i sense reaccionar

El Cantaires segueix en caiguda lliure i sense reaccionar

La permanència del Cantaires Bàsquet Tortosa es complica cada vegada més.

L’equip no reacciona i la clara derrota davant l’AESE, el situa una mica més a prop del descens a Primera Catalana. El partit va tenir dos fases totalment diferenciades, amb un primer temps força igualat, i superioritat visitant després del descans. Al final la regularitat i millor joc col·lectiu de l’AE Santa Eulàlia, es va imposar a un equip tortosí, on les decisions errònies en atac, i deficiències a nivell individual sobretot en defensa, van passar factura.

Al descans l’equip tortosí només perdia per tres punts (39-42), però després del descans el seu atac es va col·lapsar davant la defensa zonal rival, amb molta precipitació en atac i decisions errònies. L’AESE ho va aprofitar, i el Cantaires no va saber aturar les seues ràpides transicions i les accions de Bertomeu autor de 32 punts.

Al final derrota tortosina per 68-84, amb David King com a màxim anotador local amb 20 punts.