HomeCulturaEl CAT col路labora amb la Fundaci贸 Estela en un Sant Jordi inclusiu...

El CAT col路labora amb la Fundaci贸 Estela en un Sant Jordi inclusiu i sostenible

El Consorci d鈥橝ig眉es de Tarragona (CAT) ha encarregat un centenar de punts de llibre solidaris a la Fundaci贸 Estela (Tarragona) en el marc de la diada de Sant Jordi. Mig centenar d鈥檜suaris i usu脿ries amb diversitat funcional del taller ocupacional d鈥檃questa entitat sense 脿nim de lucre han estat els encarregats d鈥檈laborar els obsequis que, aquest 23 d鈥檃bril, s鈥檋an lliurat als prop de cent treballadors i treballadores del Consorci.

La iniciativa s鈥檌ntegra en la pol铆tica d鈥檃plicaci贸 de criteris ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) per promoure pr脿ctiques que benefici茂n a la comunitat i al medi ambient. En aquesta l铆nia, amb la voluntat d鈥檌mpulsar accions que repercuteixin positivament en la societat i, alhora, incentivar la relaci贸 directa amb la comunitat m茅s pr貌xima, el CAT ha col路laborat amb la Fundaci贸 Estela per commemorar un Sant Jordi m茅s inclusiu i sostenible. I, 茅s que, els punts de llibre s鈥檋an elaborat manualment a partir de p脿gines de llibres en catal脿 en des煤s que l鈥檈ntitat ha reutilitzat per convertir-les en reclams solidaris.

Una acci贸 que el mateix President del Consorci, Joan Alginet, ha volgut posar en valor assegurant que 鈥aquesta iniciativa no 茅s a茂llada, sin贸 que s鈥檈mmarca en tot un seguit de col路laboracions que impulsem des del CAT i que volem que contribueixin a sensibilitzar el nostre equip hum脿 i, alhora, a afavorir la igualtat d鈥檕portunitats entre tots els ve茂ns i ve茂nes del Camp de Tarragona i les Terres de l鈥橢bre teixint sinergies amb entitats locals.

Durant la visita a les instal路lacions que l鈥檈ntitat t茅 als afores de Tarragona, Alginet ha instat els responsables de la fundaci贸 a visitar l鈥橢staci贸 de Tractament de l鈥橝igua Potable del CAT a l鈥橝mpolla, una experi猫ncia que, assegura, 鈥genera inter猫s entre persones de totes edats i condicions鈥.

El CAT fomenta la creativitat i el catal脿 entre el seu equip

Aix铆 mateix, per primera vegada, el Consorci d鈥橝ig眉es de Tarragona ha organitzat internament el seu primer Certamen Literari de Sant Jordi. Una experi猫ncia en qu猫 s鈥檋i ha sumat una desena de professionals presentant relats originals inspirats en el valor de l鈥檃igua. Aquesta activitat ha comptat amb la complicitat dels municipis i ind煤stries consorciades, ja que el jurat ha estat format per Marc Fargas (Ercros), en representaci贸 de les ind煤stries; Josep Maria Girona (Ajuntament d鈥橝lcover), en representaci贸 dels municipis; Vict貌ria Almuni, directora territorial de Cultura a les Terres de l鈥橢bre, i Guillermo D铆az, en representaci贸 del Comit猫 d鈥橢mpresa del CAT.

Amb iniciatives com aquesta, l鈥檈ns vol fomentar l鈥檈sperit creatiu dels seus treballadors i treballadores i, m茅s enll脿, incentivar l鈥櫭簊 del catal脿 en el marc d鈥檜na jornada, la de Sant Jordi, que t茅 la literatura catalana com a protagonista.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 59 = 65

脷ltimes not铆cies