HomeMedi AmbientEl CAT renova tres tubs de la canonada principal entre l’Ampolla i...

El CAT renova tres tubs de la canonada principal entre l’Ampolla i l’Ametlla

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha finalitzat amb èxit les primeres obres de renovació de la seua canonada principal al Baix Ebre. Entre els mesos de maig i juny s’han retirat i substituït tres tubs d’un tram de canonada entre els termes municipals de l’Ampolla i l’Ametlla de Mar. Cada actuació s’ha executat en menys de 24 hores i en cap cas s’ha registrat afectació en el subministrament d’aigua als municipis i indústries consorciades.

Concretament, s’han substituït tres tubs de 6,20 metres de llargària i 1,6 metres de diàmetre nominal de formigó per uns de xapa d’acer de les mateixes dimensions. El nou material oferix una major durabilitat de la infraestructura i, per tant, més garanties de qualitat i eficiència de la xarxa de distribució.

Estes actuacions, que han tingut un cost total de 253.000 euros, s’han impulsat d’acord amb les dades obtingudes a través del sistema de monitoratge de fibra òptica (AFO), que ha permès identificar amb antelació els trams de canonada amb més desgast. El director gerent del CAT, Josep-Xavier Pujol, durant la seua visita a l’actuació duta a terme a l’Ampolla, ha assegurat que “l’òptim manteniment de la xarxa del CAT és prioritari. L’actualització i modernització dels diferents tubs incrementa la seguretat en el procés de distribució d’aigua al territori i demostra el ferm compromís que tenim al CAT amb oferir un servei excel·lent”.

La finalització d’estes obres de manteniment coincidix amb les setmanes prèvies a l’inici de la temporada de major consum d’aigua al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, ja que s’omplin moltes piscines.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies