HomeEsportsLa Junta de Govern d'Amposta adjudica la construcció de la caldera de...

La Junta de Govern d’Amposta adjudica la construcció de la caldera de biomassa per generar un estalvi de prop de 52.000€ l’any

La Junta de Govern Local d’Amposta de dilluns 10 de juny ha adjudicat, per un valor de 1,1 milions d’euros (iva inclòs), el projecte executiu per a la instal·lació d’una xarxa de calor amb biomassa per als equipaments esportius. Amb un termini d’execució de 17 setmanes, l’obra ha estat adjudicada a Romà Infraestructures i Serveis.

Aquesta caldera de biomassa permetrà donar cobertura a tots els equipaments de la zona esportiva com la piscina i gimnàs municipal, la residència d’estudiants o els vestidors de tots els pavellons esportius. A més a més, permetrà reduir la dependència dels combustibles fòssils i augmentar el consum d’energies renovables donant una segona vida per als residus vegetals. “Tot plegat ens ajuda a la transformació verda de la ciutat, eix prioritari de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Amposta“, afegeix l’alcalde Adam Tomàs, tot assenyalant que, a més, “també es generarà un estalvi econòmic directe“.

I és que la construcció de la caldera de biomassa va rebre una subvenció de 426.000 euros dels Ajuts a les energies renovables tèrmiques, de l’ICAEN. L’actuació suposarà un estalvi de 356 Tn de CO₂ a l’any i 51.923 euros anuals.

El projecte de caldera de biomassa per cobrir les necessitats energètiques de la zona esportiva és la mesura 12 del Pla d’Acció Municipal (PAM). Podeu consultar-lo tot a amposta.cat/pam.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 30

Últimes notícies