HomeEsportsEl CB Rapitenc i el Cantaires Bàsquet Tortosa ja coneixen els rivals...

El CB Rapitenc i el Cantaires Bàsquet Tortosa ja coneixen els rivals a Tercera Catalana

ESPORTS // La Federació Catalana de Basquetbol ha estudiat una proposta de competicions per a les temporades 2020-2021 i 2021-2022, que es presentarà a la pròxima Assemblea General.  

En primer lloc, s’ha considerat que el sistema de competició en els campionats sènior de caràcter transitori s’hauria de mantenir durant dos temporades. El desconeixement sobre el futur de la pandèmia, els possibles rebrots i altres aspectes a tenir en consideració fan que el plantejament haja de ser molt cautelós.  També seran prudents pel que fa a la data d’inici de les competicions. No sembla oportú tampoc establir una data i, si es pot, començar abans.

Consideren que és millor permetre que els clubs i entitats establisquen les seues activitats per al mes de setembre, màxim si no els és possible organitzar campus, estades o torneigs durant juny ni juliol, i per tant pensen que és aconsellable no començar abans del 17 d’octubre. Així mateix, cal preveure una possible aturada dels campionats durant els mesos següents si hi hagués cap rebrot; això fa que la previsió d’acabament de les competicions no s’allargue més enllà de la primera o segona setmana de maig del 2021, a fi de poder disposar d’entre quatre a sis setmanes per a poder acabar, en cas d’aturada, les fases regulars dels campionats. 

El que s’ha concretat és la composició dels diferents grups i categories. En la Tercera Catalana, a la qual han ascendit el CB Rapitenc i Cantaires Bàsquet Tortosa, els dos representants ebrencs tindran com a rival el CB Valls Sala Red Star; Reus Ploms Salle C; Segurincat Vet. CB Salles de Reus; Reus Deportiu B; AE Claret de Valls; AB La Salle de Tarragona; Hyundai CB Cambrils; AD Torreforta B; CB Salou B; CB Sant Pere i Sant Pau; AB El Vendrell 2; CB Montblanc; La Pobla de Mafumet, i CB Constantí. Un grup de 16 equips, amb ascens per al campió, disputant la fase d’ascens el segon i tercer classificat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 9

Últimes notícies