HomeEsportsEl Centre d'Esports Tortosa presenta el nou organigrama tècnic per la temporada...

El Centre d’Esports Tortosa presenta el nou organigrama tècnic per la temporada 2019/2020

Seguint amb el seu projecte de treballar amb el planter i de promoció de l’handbol, el Centre d’Esports Tortosa es prepara per iniciar la temporada 2019/20, amb les principals novetats de l’absència de sènior femení, i Rafel Vidal, substitut de Nil Teruel, que arriba al club per realitzar les funcions de responsable dels equips federats i dirigir al sènior masculí, després de consumar-se a darrera hora, la pèrdua de categoria, i la seua inclusió a Tercera Catalana, perjudicat per un descens compensat.  El tècnic ebrenc, amb el títol d’entrenador nacional, i l’experiència d’haver dirigit a equips d’Amposta, Tortosa i Vinaròs, amb el que va aconseguir l’ascens de categoria, substituirà a Nil Teruel, mentre el tècnic extremeny Alejandro Castro, continuarà com a responsable de l’Escola d’Handbol Cucafera i de la promoció als centres escolars.

El Centre d’Esports Tortosa, tindrà un total de set equips en competició federada, infantil, cadet y juvenil tant masculí com femení, i el sènior masculí. Pràcticament i a manca tan sols d’alguns petits retocs, ja estan definits els tècnics i els seus ajudants.

El comiat del carismàtic Nil Teruel

Rafel Vidal ocuparà el lloc de Nil Teruel, que després d’una llarga trajectòria, primer com a jugador i després entrenador, deixa el club tortosí per encarregar-se de redirecció tècnica del BCN Sants de Barcelona, club en el qual dirigirà també al seu sènior.

El seu comiat es va produir en l’acte de presentació del nou organigrama tècnic del club tortosí, efectuat a la sala de premsa de l’Ajuntament de Tortosa, amb la presència del president de l’entitat Magí Marques, el vicepresident i responsable de l’àrea esportiva, Miquel Pegueroles, Nil Teruel, Rafel Vidal, Alejandro Castro, i la representant de l’Esport de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny. Tant Margi Marqués com Cinta Espuny, van elogiar el treball i dedicació de Teruel durant molts d’anys al club.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 58

Últimes notícies