HomeEsportsEl CH Ascó certifica el seu espectacular inici de temporada superant a...

El CH Ascó certifica el seu espectacular inici de temporada superant a la Roca

El CH Ascó va confirmar les bones sensacions de les dos primeres jornades, superant amb solvència a l’Avannubo BM La Roca per 35-26. Després d’un inici igualat amb empat a 5 al minut 10, l’equip asconenc va millorar, sobretot en defensa, per aconseguir les primeres avantatges favorables, i arribar al descans amb 18-11.

A la segona part van seguir portant la iniciativa tant en el joc com el marcador, i la renda es va incrementar fins a una màxima de 12 gols (30-18), quan encara restaven 10 minuts per finalitzar el partit, que ja van ser d’autèntic tràmit amb el duel sentenciat, per part de l’equip riberenc, que va tenir en Henar Martínez a la seua jugadora més resolutiva. Amb aquesta victòria, el CH Ascó i l’Associació Lleidatana, comparteixen el primer lloc de la taula classificatòria, com a únics equips amb les tres victòries.

La pròxima jornada el CH Ascó, jugarà el dissabte a les 19:00 hores a la pista del CH Cardedeu, equip que encara no coneix la victòria i porta sumat tan sols un punt.

CH Ascó: Anna Rodríguez, Rosa Palmer (5), Lucia Pasaman (2), Abril Ferré (1), Henar Martínez (11), Arantxa Bel (2), Carla Martínez (2), Abril Pujol, Marta Abella (1), Marina Gasca (1), Paula Garcia (3), Idalia Palenzuela (2), Laia Ferré, Maria Ventura (5), Judit Landeta.