HomeEsportsEl CH Noia Freixenet de l'ampostí Xavi Costa sense opció davant el...

El CH Noia Freixenet de l’ampostí Xavi Costa sense opció davant el Barça a la Lliga Catalana

No hi va haver espai per a la sorpresa a la semifinal i el FC Barcelona disputarà amb el Lleida Llista Blava la final de la XVII Frit Ravich Lliga Catalana 2021,. El Noia Freixenet amb el jugador ampostí inspirat en aquesta pretemporada, no va tenir gaires opcions, davant un potent FC Barcelona molt efectiu. Els primers minuts van ser tant intensos com igualats, i Xavi Costa va neutralitzar en un gran contraatac de 3×2 el gol inicial de Pau Bargalló), però al minut 9 Helder Nunes va fer el 2-1 des del punt de penal.

La igualtat entre els dos equips i l’intercanvi de cops va durar fins al minut 15, quan novament Nunes superava al porter Xus Fernández, després de marxar sol en una contra. Aquí pràcticament van acabar les opcions del Noia Freixenet, i va començar tota una exhibició de joc a càrrec del potent conjunt blaugrana, fins l’expressiu 8-1, que assenyalava el marcador al final del partit disputat al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà.
Tot i encaixar en la semifinal aquesta clara i contundent derrota, el CH Noia Freixenet ha donat molt bona imatge en aquesta Frit Ravich Lliga Catalana, després d’haver superat el grup de classificació tots els partits amb victòria per 3-4 davant el Llista Blava, i 5-0 al Martinelia CP Manlleu, En quarts de final s’havia imposat 6-2 al Corredor Mató CP Palafrugell.

Xavi Costa ha finalitzat la competició amb bones sensacions, havent marcat un total de cinc gols, Martinelia XP Manlleu (2); Corredor Mató CP Palafrugell (2) i FC Barcelona (1),
El cap de setmana del 18 i 19 de setembre, comença l’OK Lliga, màxima competició de l’hoquei patins estatal, on el CH Noia Freixenet jugarà a la pista del Corredor Mató CP Palafrugell.