HomeEsportsEl CHP Amposta s'imposa al Casal l'Espluga de Francolí i es consolida...

El CHP Amposta s’imposa al Casal l’Espluga de Francolí i es consolida en les primeres posicions de la 2a Catalana

El CHP Amposta ha certificat el seu bon inici al grup 3A de la Segona Catalana, i amb el treballat triomf a la pista de l’Hoquei Casal l’Espluga per 2-4, se situa en tercer lloc de la classificació general amb els mateixos punts que el CP Cambrils, segon i a tres punts del líder CP Calafell.

El conjunt ampostí va portar el control i la iniciativa gairebé durant tot el partit, i a la primera part amb contraatacs i ràpides transicions, va crear molt de perill, encara que es va trobar amb l’obstacle del porter local, que amb molt bones intervencions va neutralitzar accions molt clares dels ampostins. Els visitants es van avançar amb la culminació d’un contraatac per part de Robert Carles aprofitant una passada de Pau Estudillo. Els ampostins van disposar de dos faltes directes, la primera amb remat de Pau Esquerré al pal, i la segona finalitzada amb el gol de Robert Carles. El porter del conjunt ampostí Juan Pablo Alba va aturar un penal abans del descans, arribant-se a la mitja part amb 0-2.

Es va complicar la situació a la segona part, aconseguint el Casal l’Espluga l’empat, amb la transformació de dos penals. Va reaccionar el CHP Amposta imprimint un ritme molt alt de joc. Ferran Pons va aconseguir el tercer gol, i Pau Estudillo el quart que representava la sentència i el meritori triomf ampostí.

FITXA TÈCNICA:

CASAL L’ESPLUGA, 3

CHP AMPOSTA, 4

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, porter, Ferran Pons, Pau Esquerré, Josep Pons, Pau Estudillo, Joan Esquerré, Robert Carles, Roy.